Kanttilasta kajahtaa

RAKENNAMME KANTTILASTA TAITEEN, TIETEEN JA TASA-ARVON TALOA

Minna Canth oli aikansa merkittävimpiä kirjailijoita ja yhteiskunnallisia vaikuttajia. Canth oli myös ensimmäinen suomenkielinen lehtinainen, uusien kansainvälisten aatteiden ja kulttuurivirtausten välittäjä ja seitsenlapsisen perheen yksinhuoltaja. Hänen elämäntyönsä on vaikuttanut vahvasti Suomen kehittymiseen tasa-arvon ja koulutuksen edelläkävijämaaksi.

Me Minna Canthin talo ry:ssä haluamme vaalia Suomen ensimmäisen huomattavan naiskirjailijan kulttuuriperintöä ja luoda hänen kotitalostaan Kanttilasta tieteen, taiteen ja tasa-arvon talon. Talon, joka on yhtä lailla paikkakuntalaisten olohuone kuin kansainvälisesti laajasti verkostoitunut.

Myös meidän aikamme tarvitsee avointa, kyseenalaistavaa ja älykästä dialogia, joka vie yhteiskuntaa eteenpäin. Kirjallisen ja aatteellisen kohtauspaikan - Minnan Salongin - on jälleen aika avata ovensa keskustelulle.

TULE MUKAAN RAHOITTAMAAN HANKETTA!

Parhaillaan menossa olevan joukkorahoituskampanjan tavoitteena on käynnistää Kanttilan kunnostusprojekti. Kun osallistut joukkorahoitukseen mesenaattina, tuet Canthin kulttuuriperinnön säilyttämistä jälkipolville. Voit myös kertoa meille oman ehdotuksesi, tilasuunnitelmat yhä elävät. Rahoittajille on tarjolla mainioita vastikkeita. Tutustu Mesenaatissa - kampanja jatkuu tällä erää 15. elokuuta 2018 saakka.

https://mesenaatti.me/campaign/?id=421#single/view